Bosanski BS English EN Deutsch DE العربية AR Türkçe TR

Mirsad Kukić, predsjednik PDA, u četvrtak je, zajedno sa ostalim izabranim poslanicima Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, potpisao uvjerenje o dodjeli mandata.

Uručenje uvjerenja o dodjeli mandata prethodilo je konstituirajućoj sjednici na kojoj će, nakon davanja svečane izjave poslanika, uslijediti izbor predsjedavajućeg, kao i oba zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma.

Podsjetimo, Pokret demokratske akcije (PDA) i njen osnivač Mirsad Kukić su na proteklim izborima u Bosni i Hercegovini opravdali povjerenje glasača kada je blizu 40.000 građana svoj glas dalo upravo ovoj stranci i njenom predsjedniku, novoizabranom zastupniku u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine.

Close
Ova web stranica poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo radi funkcionalnosti web stranice, poboljšanja korisničkog doživljaja i osiguravanje integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke. Ova poruka je istaknuta shodno smjernicama GDPR EU I PrihvatamOdbijam
671