Bosanski BS English EN Deutsch DE العربية AR Türkçe TR

Povodom obilježavanja 16. godišnjice od smrti, delegacija Regionalnog odbora PDA Bosanska Krajina Prijedor je, u četvrtak, položila cvijeće i odala počast Mehmedu Alagiću, generalu Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Osim porodice, generala se u rodnom mjestu Fajtovci, prisjetio i veliki broj delegacija iz Unsko-sanskog kantona, ali i drugih kantona i općina, kao i veliki broj ličnosti iz javnog, vjerskog i političkog života.

Podsjetimo, Alagić je tokom rata bio komandant 3. i 7. Korpusa Armije RBiH, nakon kojeg je obavljao dužnost prvog poslijeratnog načelnika općine Sanski Most.

Delegaciju Regionalnog odbora ove stranke činili su  sekretar RO PDA Bosanska Krajina Prijedor, zatim predsjednik Asocijacije mladih RO PDA Bosanska Krajina Prijedor i predsjednik Mjesnog odbora PDA Bišćani.

Close
Ova web stranica poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo radi funkcionalnosti web stranice, poboljšanja korisničkog doživljaja i osiguravanje integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke. Ova poruka je istaknuta shodno smjernicama GDPR EU I PrihvatamOdbijam
715