Bosanski BS English EN Deutsch DE العربية AR Türkçe TR

Samir Imamović, generalni sekretar Pokreta demokratske akcije Bosne i Hercegovine i Senad Alić, predsjednik Kantonalnog odbora PDA Tuzlanskog kantona, posjetili su u ponedjeljak, povodom obilježavanja dana općine Teočak, tamošnju Općinsku organizaciju stranke.

Imamović i Alić upoznali su predstavnike teočanske PDA o aktuelnoj političkoj situaciji na ovim prostorima, dok su, s druge strane, dobili informacije o stanju na terenu i projektima koji treba da se realizuju u ovoj općini.

Delegacija PDA BiH je, tokom radne posjete, dala podršku ovom Općinskom odboru kada je u pitanju plan i program stranke te realizacija aktivnosti u narednom periodu.

Close
Ova web stranica poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo radi funkcionalnosti web stranice, poboljšanja korisničkog doživljaja i osiguravanje integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke. Ova poruka je istaknuta shodno smjernicama GDPR EU I PrihvatamOdbijam
735