Bosanski BS English EN Deutsch DE العربية AR Türkçe TR

Mirsad Kukić, predsjednik Pokreta demokratske akcije, dao je punu podršku kandidatu za načelnika i nosiocu liste za Općinsko vijeće Zavidovići, Zijadu Džaferoviću i Mirsadu Bečiću.

Predsjednik Kukić je, na sastanku održanom u nedjelju u Zavidovićima, govorio o važnosti lokalne zajednice, kao i pripremnim aktivnostima za Lokalne izbore 2020, koji će se u našoj državi održati 15. novembra ove godine, nakon čega je rukovodstvu Općinskog odbora PDA Zavidovići i kandidatima ove stranke za Općinsko vijeće Zavidovići, predstavio platformu Pokreta demokratske akcije.

Ovom prilikom istakao je da jake lokalne zajednice čine jaku Bosnu i Hercegovinu, te da da jačanjem lokalne samouprave dobijamo snažnu i ekonomski prosperitetnu državu.

Osim Kukića, prisutnima su se obratili i Zijad Džaferović, kandidat za načelnika Zavidovića, zatim Mirsad Bečić, predsjednik Općinskog odbora PDA Zavidovići i nosilac liste za Općinsko vijeće Zavidovići, te Elzina Pirić, zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH i Samir Imamović, generalni sekretar PDA

Close