Bosanski BS English EN Deutsch DE العربية AR Türkçe TR

U gradu Prijedoru i okolnim općinama primjećuje se veliko interesovanje građana koji pristupaju političkoj organizaciji PDA BiH, što će biti dobra polazna osnova za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, čije su pripreme već uveliko počele.

Istakla je ovo, između ostalog, Azra Pašalić, predsjednica Regionalnog odbora PDA Bosanska Krajina Prijedor, na sjednici održanoj u utorak na kojoj se razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji kako u Prijedoru, tako i u entitetima, te državi Bosni i Hercegovini.

Naglasak u predstojećem radu stavit ćemo na kontakte i rad sa dijasporom kako bismo njihove glasove usmjerili na našu izbornu listu za Skupštinu grada koju ćemo formirati zajedno sa njima. Takođe, prioritet ove regionalne organizacije bit će i direktan kontakt i razgovor sa građanima da bi se pronašla adekvatna rješenja na probleme koja imaju u svojim mjesnim zajednicama, kazala je predsjednica.

Pašalić je ujedno naglasila da Regionalna organizacija PDA Bosanska Krajina Prijedor ima veliku podršku Mirsada KuUkića, predsjednika stranke, kao i svih članova centralnih organa stranke.

Close